Λαχταριστό φουρνιστό ψωμί με αυγό φούρνου και τραγανό μπέικον
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 φέτες μπέικον
- 6 φέτες ψωμί φόρμας
- 3 κ. σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 6 μεγάλα αυγά
- 6 κ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 1 1/2 κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Βάλε το μπέικον σε ένα ταψί, ψήσε για περίπου επτά λεπτά και μετάφερε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Με ένα στρογγυλό κουπάτ κόψε το κέντρο κάθε φέτας ψωμιού και έπειτα λάδωσε ελαφρώς ένα ταψί.
- Άλειψε με βούτυρο τη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού και τοποθέτησές τες στο ταψί με το βούτυρο προς τα κάτω.
- Μοίρασε από δύο φέτες μπέικον σε κάθε φέτα ψωμιού και με προσοχή σπάσε ένα αυγό σε κάθε τρύπα των ψωμιών.
- Αλατοπιπέρωσε τα αυγά και πασπάλισε με την παρμεζάνα και το θυμάρι.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 12 λεπτά και σέρβιρε όσο είναι ζεστά, πασπαλίζοντας με το σχοινόπρασο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ