H κόκκινη σάλτσα είναι αγαπημένη πολλών. Είναι και εύκολη να την ετοιμάσεις…
Συμβαίνει όμως κάποιες φορές που δεν είναι όσο δεμένη τη χρειάζεσαι, ώστε να στέκεται στο μακαρόνι και να έχει πιο γεμάτη υφή και γεύση, με αποτέλεσμα να αφήνει υγρά κάτω από τα μακαρόνια στο πιάτο. Άλλες φορές πάλι δεν έχει το υπέροχο χρώμα που θέλεις για να σε εμπνέει το πιάτο και οπτικά.
Τρία απλά, καθημερινά συστατικά θα κάνουν τη σάλτσα σου ακαταμάχητη:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΑΡΟΤΟ – Βάλε δύο τριμμένα καρότα και εκτός από υπέροχη γεύση, η σάλτσα σου δέσει και δεν θα είναι νερουλή.
ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ – Οι “παλιές” νοικοκυρές ορκίζονταν στο όνομά του και απ’ ό, τι φαίνεται είχαν δίκιο. Ο πελτές χαρίζει κατακόκκινο χρώμα που δεν θα το πετύχεις με κανένα άλλο υλικό.
ΖΑΧΑΡΗ – Λίγη ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού θα πάρει την ελαφριά “ξινίλα” της ντομάτας από τη σάλτσα.
Και καλή όρεξη, ε!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ