Είτε επιλέξεις την παραδοσιακή συνταγή (για να την δεις κάνε κλικ εδώ) είτε μια άλλη με τα μπισκότα που σου αρέσουν περισσότερο, υπάρχουν μικρά μυστικά για να γίνουν τα μπισκότα σου νόστιμα και εμφανίσιμα! Δες για παράδειγμα τη συνταγή με τα πεντανόστιμα μπισκότα φουντουκιού ή τα γκοφρετάκια βανίλιας που μπορείς να στολίσεις πολύ ωραία με γλάσο και καραμελίτσες.
Φτιάξε ένα γλάσο με 3 κ.σ νερό και περίπου 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη. Χτύπησέ τα καλά στο μίξερ να γίνει κρέμα. Μπορείς να προσθέσεις και χρώμα ζαχαροπλαστικής για περισσότερη ποικοιλία. Κόψε τα μπισκοτάκια σου με κουπάτ σε σχήμα αυγού, πασχαλινού κουνελιού ή πασχαλινού αρνιού και αφού τα ψήσεις παίξε με τα σχέδια και τα χρώματα του γλάσου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν πάλι επιλέξεις τα κλασικά μπισκότα, δοκίμασε διάφορα σχέδια. Σαλιγγάρι, πεταλούδα, πλεξούδα και ό, τι άλλο φανταστείς. Φρόντισε αν θέλεις να γίνουν πιο εμφανίσημα, να τα αλείψεις με χτυπημένο αυγό σε λίγο νερό! Έτσι θα γίνουν πιο γυαλιστερά και λαχταριστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ