Ποτέ ξανά τα καρύδια και οι σταφίδες δεν θα μείνουν στο κάτω μέρος του cake όσο ψήνεται.
Σου αρέσουν πολύ τα κέικ. Αυτά που είναι γεμιστά με κάθε λογής ξηρούς καρπούς ή κομμάτια σοκολάτας. Θα έχεις παρατηρήσει όμως πως αν τα προσθέσεις όπως είναι στη ζύμη λίγο πριν ψήσει, πέφτουν και συγκεντρώνονται όλα στο κάτω μέρος του γλυκού. Να ένα εύκολο τρικ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέρασε τις σταφίδες, τις σταγόνες σοκολάτας ή τους ξηρούς καρπους από αλεύρι. Ανακίνησέ τους λίγο σε ένα πιάτο με αλεύρι να αλευρωθούν και μετά πρόσθεσέ τους στη ζύμη. Με αυτό τον τρόπο θα σταθούν μέσα στο γλυκό και έτσι θα είναι μοιρασμένοι ομοιόμορφα σε κάθε κομμάτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ