Vegan φασολάδα που θα σε κάνει να “γλύφεις” τα δάχτυλα σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σέλινο, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, κομμένα σε λωρίδες
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουτ. της σούπας τσίλι
- 1 κουτ. της σούπας κύμινο
- 1 σκελίδα μαύρο πιπέρι
- 4 συσκευασίες με μαύρα φασόλια
- 1 καλαμπόκι (χρησιμοποιείς μόνο τους σπόρους)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με λίγο λάδι, σοτάρεις το σέλινο, τα καρότα και το σκόρδο για 5 λεπτά. Ρίχνεις το κύμινο, τo μαύρο πιπέρι και την chili sauce και τα αφήνεις να μαγειρευτούν για δύο λεπτά. Προσθέτεις τις 2 από τις συσκευασίες με τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι. Ανακατεύεις πολύ καλά και βράζεις για 3 λεπτά.
- Παράλληλα, σε ένα μπλέντερ, χτυπάς τα δύο εναπομείναντα κουτάκια με μαύρα φασόλια και τις τομάτες, μέχρι να λιώσουν τα συστατικά.
- Προσθέτεις το μείγμα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα συστατικά.
- Κλείνεις το καπάκι και βράζεις σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ