Vegan φασολάδα με μαυρομάτικα φασόλια

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Vegan φασολάδα που θα σε κάνει να “γλύφεις” τα δάχτυλα σου.

Συστατικά

  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα, κομμένα σε λωρίδες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουτ. της σούπας τσίλι
  • 1 κουτ. της σούπας κύμινο
  • 1 σκελίδα μαύρο πιπέρι
  • 4 συσκευασίες με μαύρα φασόλια
  • 1 καλαμπόκι (χρησιμοποιείς μόνο τους σπόρους)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με λίγο λάδι, σοτάρεις το σέλινο, τα καρότα και το σκόρδο για 5 λεπτά. Ρίχνεις το κύμινο, τo μαύρο πιπέρι και την chili sauce και τα αφήνεις να μαγειρευτούν για δύο λεπτά. Προσθέτεις τις 2 από τις συσκευασίες με τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι. Ανακατεύεις πολύ καλά και βράζεις για 3 λεπτά.
  • Παράλληλα, σε ένα μπλέντερ, χτυπάς τα δύο εναπομείναντα κουτάκια με μαύρα φασόλια και τις τομάτες, μέχρι να λιώσουν τα συστατικά.
  • Προσθέτεις το μείγμα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα συστατικά.
  • Κλείνεις το καπάκι και βράζεις σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164