Μια διαφορετική σούπα από αυτές που έχεις απολαύσει.
Θερμίδες: 257/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2κ. γλυκού λάδι
- 1/3φλ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 3+1/2φλ. καλαμπόκι, μόνο οι σπόροι
- 170γρ. πατάτες, κομμένες σε μπουκιές
- 5φλ. γάλα με λίγα λιπαρά
- 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου
- 2κ. σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. γιαούρτι
- Αλατοπίπερο
- 6κ. σούπας ανθότυρο θρυμματισμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα πρόσθεσε το λάδι και σόταρε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.
- Πρόσθεσε το καλαμπόκι, τις πατάτες, το γάλα, το ζωμό και το κόλιανδρο και άφησε τα υλικά να πάρουν μια βράση.
- Μείωσε τη θερμοκρασία στη μέση και σκέπασε την κατσαρόλα.
- Άφησε τα υλικά να βράσουν για 30 – 35 λεπτά.
- Λιώσε τα υλικά της σούπας με ένα ραβδομπλέντερ ή σε ένα μίξερ.
- Βάλε ξανά τη σούπα στην κατσαρόλα, ρίξε το γιαούρτι και αλατοπίπερο και ανακάτεψε.
- Μοίρασε τη σούπα σε 6 πιάτα και ρίξε από πάνω το ανθότυρο, κρεμμυδάκια και καλαμπόκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ