Τώρα που τα φρούτα είναι ώριμα, καιρός για σπιτικη μαρμελάδα
Φτιάξε ό, τι λαχταράς, βερύκοκο, ροδάκινο, καρπούζι! Το μυστικό για να σφίξει η μαρμελάδα και να μην είναι αραιή είναι να στίψεις ένα λεμόνι. Μόλις λοιπόν η μαρμελάδα σου είναι έτοιμη και έχει πάρει βράση, πρόσθεσε το χυμό από ένα λεμόνι. Εκτός από την τέλεια υφή, το λεμόνι θα λειτουργήσει ως αντισηπτικό και θα διατηρήσει την μαρμελάδα σου καλύτερα για περισσότερο καιρό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ