Wrap με ρεβύθια και φέτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μεσογειακά wrap με δροσερό γιαούρτι και φέτα

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα ρεβύθια
  • 1/2 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 φέτα τριμμένη
  • 2 κ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 τορτίγιες ολικής άλεσης
  • 1 φλ. baby σπανάκι
  • 1/2 αγγούρι
  • 1 φλ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σούρωσε καλά τα ρεβύθια, βαλ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ και λιωσ’ τα με ένα πιρούνι.
  • Πρόσθεσε το γιαούρτι, τη φέτα, τον άνηθο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
  • Μοίρασε το μείγμα στις στο κέντρο της κάθε τορτίγιας και άπλωσέ το.
  • Τοποθέτησε από πάνω το σπανάκι, το αγγούρι σε μπαστουνάκια και τις πιπεριές σε λωρίδες.
  • Δίπλωσε τις τορτίγιες σε ρολά, κόψε κάθε μία στη μέση και σέρβιρε.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164