Wraps με σπανάκι και φέτα και το καλύτερο brunch μόλις σερβιρίστηκε!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 10 αυγά χτυπημένα
- 5 κούπες σπανάκι
- 4 τορτίγιες
- 2 τομάτες κομμένες σε φέτες
- 4 κομμάτια φέτα
- Βούτυρο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανοίγεις τα αυγά.
- Παράλληλα, προθερμαίνεις το τηγάνι σε μέτρια φωτιά με βούτυρο στον πάτο.
- Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτεις τα αυγά και τα αφήνεις να ψηθούν. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τα αυγά μάτια.
- Σε μία κατσαρόλα, προσθέτεις ένα κομματάκι βούτυρο. Βράζεις το σπανάκι για περίπου 30 λεπτά.
- Αφήνεις τα αυγά και το σπανάκι σε ξεχωριστές πιατέλες, προκειμένου να βρεθούν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Παράλληλα, κόβεις σε μικρές φέτες τις τομάτες.
- Μέσα στην τορτίγια, τοποθετείς δύο αυγά, λίγο σπανάκι, φέτες τομάτας και ένα κομμάτι φέτας. Ρίχνεις λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρεται δροσερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ