Μικρά wraps τόνου με τζατζίκι και δροσερό μαρούλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. λευκό ψάρι, κομμένο σε κυβάκια ή τα 2/3 μίας συσκευασίας με μπουκίτσες ψαριού
- 2 αυγά, χτυπημένα
- Χυμός ενός λεμονιού
- 8 μικρές αραβικές πίτες
- 200 γρ. τζατζίκι
- 100 γρ. ψωμί
- Μισό κιλό πράσινο μαρούλι και μαρούλι τύπου iceberg
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις το ψάρι σε μικρές μπουκίτσες.
- Σε ένα μπολ, χτυπάς τα δύο αυγά και ρίχνεις το χυμό λεμονιού και το ψωμί. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Βουτάς τις μπουκίτσες ψαριού μέσα στο μείγμα.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρεις το ψάρι σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ψήνεις για 3 λεπτά από κάθε πλευρά του ψαριού.
- Παράλληλα, ψιλοκόβεις το μαρούλι και τα πράσινα λαχανικά.
- Αφαιρείς τα ψαράκια από το τηγάνι και τα τοποθετείς σε ένα πιάτο με χαρτί.
- Ανοίγεις τις μικρές αραβικές πίτες. Μέσα τοποθετείς το μαρούλι, τα μικρά ψαράκια και το τζατζίκι. Ρίχνεις λίγο λεμόνι από πάνω και απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ