Μικρά wraps τόνου με τζατζίκι και δροσερό μαρούλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. λευκό ψάρι, κομμένο σε κυβάκια ή τα 2/3 μίας συσκευασίας με μπουκίτσες ψαριού
- 2 αυγά, χτυπημένα
- Χυμός ενός λεμονιού
- 8 μικρές αραβικές πίτες
- 200 γρ. τζατζίκι
- 100 γρ. ψωμί
- Μισό κιλό πράσινο μαρούλι και μαρούλι τύπου iceberg
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις το ψάρι σε μικρές μπουκίτσες.
- Σε ένα μπολ, χτυπάς τα δύο αυγά και ρίχνεις το χυμό λεμονιού και το ψωμί. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Βουτάς τις μπουκίτσες ψαριού μέσα στο μείγμα.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρεις το ψάρι σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ψήνεις για 3 λεπτά από κάθε πλευρά του ψαριού.
- Παράλληλα, ψιλοκόβεις το μαρούλι και τα πράσινα λαχανικά.
- Αφαιρείς τα ψαράκια από το τηγάνι και τα τοποθετείς σε ένα πιάτο με χαρτί.
- Ανοίγεις τις μικρές αραβικές πίτες. Μέσα τοποθετείς το μαρούλι, τα μικρά ψαράκια και το τζατζίκι. Ρίχνεις λίγο λεμόνι από πάνω και απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ