Εσύ το γνωρίζεις το μικρό κινέζικο φουτάκι λίτσι; Είναι ολόγλυκο και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Φτιάχνουμε με αυτό το cocktail του ρεβεγιόν που θα συνοδεύσει το υπέροχο πιάτο σου.
90 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φρουτάκια λίτσι κονσέρβα με το σιρόπι τους (δύο έξτρα φρέσκα ή σε κονσέρβα προαιρετικά)
- Πάγο
- 150ml βότκα
- 1 ιδέα λευκό βερμούτ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε ένα λίτσι σε κάθε ποτήρι (η δόση είναι για δύο ποτά) και βάλε το ποτήρι στην κατάψυξη να παγώσει για 20’λεπτά
- Βάλε τα άλλα δύο λίτσι σε shaker με μπόλικο πάγο, μια ιδέα από το σιρόπι που ήταν τα φρούτα στην κονσέρβα, τη βότκα και το βερμούτ. Ανακίνησε καλά για μισό λεπτό
- Γύρισε το περιχόμενο, χωρίς τον πάγο, στα ποτήρια και σέρβιρε. Μπορείς αν θέλεις να σερβίρεις με φρέσκα λίτσι σε ξυλάκι για γαρνίρισμα
Tip
Το φρέσκο φρούρο έχει μια σκληρή φλούδα που πρέπει να αφαιρέσεις. Η κονσέρβα είναι έτοιμη για χρήση... Αν το αναζητήσεις έχε κατά νου πως με λατινικούς χαρακτήρες αποτυπώνεται ως Lychee
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ