Λαχταριστά χειροποίητα σοκολατάκια με cranberries, ρόδι και φουντούκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr μαύρη σοκολάτα
- 1/4 φλ. μέλι
- 3/4 φλ. βούτυρο καρύδας
- 1/2 φλ. βούτυρο αμυγδάλου
- 1/4 φλ. ρόδι
- 1/3 φλ. φουντούκια θρυμματισμένα
- 1/2 φλ. αποξηραμένα cranberries
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άλειψε με βούτυρο καρύδας ένα τετράγωνο ταψί 20x20 cm.
- Σε μπεν μαρί λιώσε την μαύρη σοκολάτα αφού πρώτα την θρυμματίσεις προσεκτικά με ένα κοφτερό μαχαίρι.
- Πρόσθεσε το βούτυρο καρύδας και αμυγδάλου, τα φουντούκια και τα cranberries και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψί και πασπάλισε από πάνω το ρόδι.
- Άφησε στο ψυγείο για περίπου δύο ώρες μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.
- Βγάλε από το ψυγείο, κόψε σε τετράγωνα κομμάτια και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ