Λαχταριστό ορεκτικό με γραβιέρα και ελιές μαριναρισμένες σε ξύδι και μυρωδικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 800 gr γραβιέρα Νάξου
- 340 gr ελιές
- 450 ml ελαιόλαδο
- 3 κ. σούπας ξύδι
- 1 κ. σούπας μείγμα μυρωδικών
- 1/2 κ. γλυκού μπούκοβο
- 6 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
- 6 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα ξύλο κοπής κόψε την γραβιέρα Νάξου σε ομοιόμορφα κυβάκια.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε προσεκτικά την γραβιέρα με τις ελιές, το λάδι, το ξύδι και το μείγμα μυρωδικών.
- Πρόσθεσε το μπούκοβο, το σκόρδο και το δενδρολίβανο και ανακάτεψέ τα καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
- Κάλυψε με μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο να μαριναριστούν τα υλικά για 24 ώρες.
- Σέρβιρε σε πιατέλες με έξτρα φρέσκο δενδρολίβανο και περιχύνοντας με τα υγρά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ