Κάνε τα απλά κριτσινάκια υπερπαραγωγή, τυλίγοντας προσούτο στην άκρη τους, αφού πρώτα την βυθίζεις σε κατίκι Δομοκού και αρωματίζοντας με δενδρολίβανο. Γιατί η Πρωτοχρονιά θέλει glam διάθεση ακόμη και στο πιο απλό ορεκτικό του μπουφέ…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 λεπτές φέτες προσούτο
- 8 κριτσίνια της αρεσκείας σου
- 1 φλιτζάνι του καφέ κατίκι Δομοκού
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 σφηνάκι βαλσάμικο ξίδι
- ΒΒQ Sauce για να τα συνοδεύσεις (Δες πώς θα την ετοιμάσεις εδώ)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και άφησε να κάψει. Ρίξε το δεντρολίβανο και το σκόρδο κομμένο στα δύο να δώσει άρωμα. Αφαίρεσε τα αρωματικα
- Πρόσθεσε το προσούτο και φρυγάνισε ελαφρά. Πρόσεξε να μην το ξεράνεις γιατί δεν θα τυλίγεται γύρω από το κριτσίνι. Σβήσε με το βαλσάμικο (αν τα βάλεις σε δύο δόσεις υπολόγισε να μοιράσεις το βαλσάμικο στα δύο)
- Πάρε τα κριτσίνια και βούτηξε την άκρη τους στο κατίκι Δομοκού. Τύλιξε κάθε φέτα προσούτο γύρω από κάθε κριτσίνι, στο σημείο όπου το έχεις βυθίσει στο τυρί
- Σέρβιρε με τη σος BBQ
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ