Λαχταριστό κρύο ορεκτικό με καλαμάκια σαλαμιού, ελιάς και αγκινάρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κονσέρβες καρδιές αγκινάρας
- 2 φλ. πράσινες γεμιστές ελιές
- 20 φέτες πικάντικο σαλάμι
- 10 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 2 πιπεριές
- 40 οδοντογλυφίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αφαίρεσε τις καρδιές αγκινάρας από το βαζάκι τους και σούρωσέ τες καλά, ώστε να στεγνώσουν τελείως.
- Κόψε τις αγκινάρες σε μπουκίτσες και στέγνωσέ τες με απορροφητικό χαρτί.
- Κόψε τις 10 φέτες καπνιστής γαλοπούλας στην μέση και ψιλόκοψε τις πιπεριές σε κυβάκια.
- Πέρασε στην οδοντογλυφία ένα διπλωμένο σαλάμι, από πάνω μία ελιά, έναν κύβο πιπεριάς και ένα κομμάτι αγκινάρα.
- Επανάλαβε την διαδικασία με παρόμοια σειρά, εναλλάσσοντας το σαλάμι με την γαλοπούλα.
- Σέρβιρε σε μεγάλη πιατέλα όσο είναι δροσερά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ