Γιορτινό punch από prosecco και ροδάκινο σερβιρισμένο με μούρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 φλ. prosecco κρύο
- 4 φλ. χυμός ροδάκινο κρύος
- 2 φλ. raspberries (σμέουρα)
- 1 φλ. blueberries (μύρτιλλα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μίξερ ρίξε το prosecco και τον χυμό ροδάκινο και χτύπησέ τα για ένα λεπτό.
- Ρίξε το μείγμα σε μια κανάτα.
- Μοίρασε τα σμέουρα και τα μύρτιλλα σε 10 ποτήρια.
- Πρόσθεσε πάγο σε κάθε ποτήρι και σέρβιρε το αφρώδες punch, γεμίζοντας με prosecco ανάλογα με την γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ