Το κλασικά αγαπημένο brownies φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα μικρό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 380 γρ. πραλίνα σοκολάτας
- 2 αβγά
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιας
- 100 γρ. πολύχρωμη τρούφα
- Μερικά χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις την πραλίνα σοκολάτας, τα αβγά και το αλεύρι.
- Αφού ανακατέψεις πολύ καλά, περιχύνεις το μείγμα σε ένα ταψί – φόρμα.
- Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 15 – 17 λεπτά.
- Το αφήνεις να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
- Βγάζεις το brownies από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και το κόβεις σε μικρά τρίγωνα.
- Κόβεις τα μπαστουνάκια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.
- Βάζεις το γλάσο σε ένα κορνέ και αρχίζεις να το απλώνεις σε σχήμα ζιγκ – ζαγκ.
- Πασπαλίζεις την τρούφα και έτοιμο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ