Αυτός ο κορμός δεν μπορεί να λείπει από το γιορτινό τραπέζι! Είναι τραγανός, ενώ ο συνδυασμός του με τα μπισκότα τον κάνει ακόμα πιο απολαυστικό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. σοκολάτα
- 3 κουτ. της σούπας κονιάκ
- 300 γρ. μπισκότα σε σχήμα τετράγωνου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνεις το βούτυρο.
- Μόλις λιώσει, προσθέτεις τη σοκολάτα για να λιώσει.
- Απομακρύνεις από τη φωτιά και προσθέτεις το κονιάκ και τη ζάχαρη. Ανακατεύεις πολύ καλά.
- Προσθέτεις το θρυμματισμένο μπισκότο και συνεχίζεις το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα.
- Αφήνεις το μείγμα στην άκρη για να κρυώσει.
- Σε ένα αντικολλητικό χαρτί ρίχνεις το μείγμα και το τυλίγεις σε σχήμα κορμού.
- Το βάζεις στην κατάψυξη.
- Αχνίζεις με λίγη ζάχαρη, το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μοιράζεις σε μερίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ