Αυτός ο κορμός δεν μπορεί να λείπει από το γιορτινό τραπέζι! Είναι τραγανός, ενώ ο συνδυασμός του με τα μπισκότα τον κάνει ακόμα πιο απολαυστικό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. σοκολάτα
- 3 κουτ. της σούπας κονιάκ
- 300 γρ. μπισκότα σε σχήμα τετράγωνου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνεις το βούτυρο.
- Μόλις λιώσει, προσθέτεις τη σοκολάτα για να λιώσει.
- Απομακρύνεις από τη φωτιά και προσθέτεις το κονιάκ και τη ζάχαρη. Ανακατεύεις πολύ καλά.
- Προσθέτεις το θρυμματισμένο μπισκότο και συνεχίζεις το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα.
- Αφήνεις το μείγμα στην άκρη για να κρυώσει.
- Σε ένα αντικολλητικό χαρτί ρίχνεις το μείγμα και το τυλίγεις σε σχήμα κορμού.
- Το βάζεις στην κατάψυξη.
- Αχνίζεις με λίγη ζάχαρη, το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μοιράζεις σε μερίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ