Αυτή είναι η πιο απολαυστική τούρτα αμυγδάλου με καρύδα και berries

Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μια τούρτα αμυγδάλου θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα την δημιουργήσεις πανεύκολα με τη ΓΙΩΤΗΣ. 

Συστατικά

  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1/2 συσκευασία Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 150 γρ. αμύγδαλο κροκάν

Για το σιρόπι

  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) λικέρ καρύδας

Για το γαρνίρισμα

  • Berries
  • Αμύγδαλο φιλέ
  • Καρύδα τριμμένη
  • 1 συσκευασία Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράζετε για 2 λεπτά το νερό και τη ζάχαρη για το σιρόπι και όταν κρυώσει, προσθέτετε το λικέρ.
  • Ετοιμάζετε τους δύο φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων, και προσθέτετε την καρύδα.
  • Σιροπιάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ ελαφρά και βάζετε λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αμύγδαλο και το 1/3 της έτοιμης κρέμας.
  • Επαναλαμβάνετε άλλες δύο φορές.
  • Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και καλύπτετε όλη την τούρτα.
  • Γαρνίρετε με τα berries, τα αμύγδαλα και την τριμμένη καρύδα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164