Μια τούρτα αμυγδάλου θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα την δημιουργήσεις πανεύκολα με τη ΓΙΩΤΗΣ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 συσκευασία Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 80 γρ. καρύδα τριμμένη
- 150 γρ. αμύγδαλο κροκάν
Για το σιρόπι
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) λικέρ καρύδας
Για το γαρνίρισμα
- Berries
- Αμύγδαλο φιλέ
- Καρύδα τριμμένη
- 1 συσκευασία Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράζετε για 2 λεπτά το νερό και τη ζάχαρη για το σιρόπι και όταν κρυώσει, προσθέτετε το λικέρ.
- Ετοιμάζετε τους δύο φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων, και προσθέτετε την καρύδα.
- Σιροπιάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ ελαφρά και βάζετε λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αμύγδαλο και το 1/3 της έτοιμης κρέμας.
- Επαναλαμβάνετε άλλες δύο φορές.
- Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και καλύπτετε όλη την τούρτα.
- Γαρνίρετε με τα berries, τα αμύγδαλα και την τριμμένη καρύδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ