Η Βασιλόπιτα είναι ίσως το μόνο γλυκό που συγκεντρώνει τόσα βλέματα πάνω του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Βάλε τα δυνατά σου, στόλισε την πιο όμορφη βασιλόπιτα και απόλαυσε παράλληλα ένα υπέροχο γλυκό. 7 γενιές μυλωνάδων σου εμπιστεύονται παραδοσιακές συνταγές με άρωμα Ελλάδας, πάντα με τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων των Μύλων Αγίου Γεωργίου. Ανακάλυψέ τις στο www.alevri.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. Φαρίν απ – ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 250 γρ. γάλα σκέτο ή ανάμικτο με χυμό πορτοκαλιού
- Βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού
- 400 γρ. ζάχαρη
- 4 αυγά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη 2-3 λεπτά, ρίχνουμε διαδοχικά τη ζάχαρη, ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια ή το ξύσμα, το γάλα και το Φαρίν απ
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και πασπαλισμένη με Φαρίν απ
- Τυλίγουμε το φλουρί σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε μέσα στο μείγμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο–200οC για 1 ώρα περίπου
- Αφήνουμε λίγο τη βασιλόπιτα να κρυώσει, τη βγάζουμε από τη φόρμα και την τοποθετούμε σε μια πιατέλα
- Τέλος, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ