Η διαφορετική πρόταση που θα απογειώσει το φετινό εορταστικό του τραπέζι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτ. της σούπας νερό
- 1 κουτ. της σούπας corn flour
- 1/2 kg φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 2 κουτ. του γλυκού σόγια σος
- 1 κουτ. του γλυκού λιωμένο σκόρδο
- 1 κουτ. του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1/3 φλ. μέλι
- 2 κουτ. της σούπας σόγια
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, τοποθετείς το κοτόπουλο με τη σόγια, το τζίντζερ και το σκόρδο. Το αφήνεις για 20 λεπτά, προκειμένου να μαριναριστεί.
- Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Βυθίζεις το κοτόπουλο στα χτυπημένα αυγά και έπειτα στο τρίμμα ψωμιού. Το ψήνεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτεις το μέλι, την υπόλοιπη σόγια και το λιωμένο σκόρδο. Μόλις ξεκινήσει να βράζουν, προσθέτεις το corn-flour και το νερό και ανακατεύεις μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Περιχύνεις τη σος πάνω από το ψημένο κοτόπουλο και σερβίρεις με πατάτες ή βραστά λαχανικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ