Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να συνδυάσεις τα αυγουλάκια του πρωινού σου με λαχανικα – και εν προκειμένω πιπεριές – σε ένα χρωματιστό, γευστικό και απολαυστικό πιάτο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά
- Λίγο ελαι΄λαδο
- 6 αυγά
- Αλάτι και πιπέρι
- Τριμμένη παρμεζάνα
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάτισε τις πιπεριές και κόψε σε δαχτυλίδια 3-4 εκατοστών το καθένα
- Προετοίμασε το τηγάνι και ζέστανε το ελαιόλαδο. Βάλε τις ροδέλες μέσα – όσες και τα αυγά – και σπάσε ένα ένα τα αυγά μέσα στην πιπεριά
- Αλατοπιπέρωσε και άφησε να ψηθούν
- Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις τα αυγά σου ποσέ. Βάλε ελάχιστο νεράκι, 1 εκατοστό μαζί με ελαιόλαδο και βάλε τις πιπεριές
- Αφού ρίξεις και τα αυγά, σκέπασε το τηγάνι και χαμηλώσε πολύ τη φωτιά
- Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα και μαϊντανό
Tip
Τι θα έλεγες για ένα δροσιστικό smoothie πρωινό μαζί με τα αυγουλάκια σου; Ανακάλυψε το αγαπημένο σου εδώ...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ