Ελληνικό και πεντανόστιμο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ. χυλοπίτες
- 250 γρ. φέτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Ρίγανη, μέντα ξερή
- Φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, βράζεις τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στραγγίζεις και κρατάς λίγο από το νεράκι (περίπου 1 φλιτζάνι).
- Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνεις λίγο ελαιόλαδο και σοτάρεις το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτεις τη φέτα τριμμένη πολύ καλά.
- Στη συνέχεια, συμπληρώνεις το νερό από τις χυλοπίτες μαζί με τα ζυμαρικά. Δυναμώνεις τη φωτιά να φύγουν τα πολλά υγρά και ανακατεύεις διαρκώς.
- Μετά από τη διαδικασία αυτή, προσθέτεις τη ρίγανη και τη μέντα και αλατοπιπερώνεις. Πρόσεξε το αλάτι γιατί έχει αλμυρό στοιχείο από τη φέτα
- Σερβίρεις και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ