Στο ποτό του φετινού καλοκαιριού η βάση είναι φρουτένια και “ανθρακουχα” και στην επιφάνεια επιπλέει βελούδινο παγωτό! Κάπως έτσι φτιάχνεται το soda float, όπως το ονομάζουν στην Αμερική! Εμείς έχουμε έναν συνδυασμό φρέσκου καρπουζιού με άρωμα μέντας και παγωτού βανίλια…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 1/2 φλιτζάνια καρπούζι σε κομμάτια και χωρίς κουκούτσια
- 10-12 φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- 360ml σόδα ή ανθρακούχο νερό
- Δύο μπάλες παγωτό βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε στο μπλέντερ το καρπούζι, τη μέντα και τη σόδα και χτύπησε ώσπου να πάρεις ένα ομοιόμορφο μείγμα
- Διάλεξε δύο μεγάλα, ψηλά ποτήρια και βάλε σε κάθε ένα από μια μπάλα παγωτό
- Στη συνέχεια γέμισε το ποτήρι με το χυμό καρπούζι. Το παγωτό θα μείνει στην επιφάνεια…
- Γάρνιρε με ένα φυλλαράκι μέντα και σέρβιρε αμέσως
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ