Φρέσκα φρούτα και γαλακτοκομίκα για λαμπερό δέρμα χωρίς σπυράκια! Το μυστικό είναι στα προβιοτικά! “Τρόποι για να αυξήσετε την κατανάλωση προβιοτικών λοιπόν είναι να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το κεφίρ” επισημαίνει η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου. Αυτή είναι μία μόνο σύνθεση που θα… απολαύσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ μπανάνα
- ½ μήλο
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- 100-150ml κεφίρ ή ξινόγαλο ή γιαούρτι φρέσκο αραιωμένο (ανάλογα με τη γευστική μας προτίμηση)
- 10-12 αμύγδαλα, κατά προτίμηση μουλιασμένα για 10-15 ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα φρούτα και κόψε σε μικρά κυβάκια
- Βάλε σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και χτύπησε να γίνουν ένα σώμα
- Στη συνέχεια πρόσθεσε στο μπλέντερ το κεφίρ και ανακάτεψε με το ένα πηρούνι ή κουτάλι
- Σέρβιρε αμέσως
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ