Χυμός πεπόνι

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ο δροσερός χυμός πεπονιού είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για αυτό το καλοκαίτι! Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται καροτενοειδή που μπορούν να βελτιώσουν ακόμη και την εικόνα της κυτταρίτιδας στο σώμα…

Θερμίδες 68

Συστατικά

  • 1 μικρό ώριμο πεπόνι
  • 1/3 του φλιτζανιού ροδόνερο
  • 1 λίτρο παγωμένο νερό
  • 6-7 φύλλα μέντας
  • Τριμμένο πάγο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε το πεπόνι, κόψε σε φετες και βάλε σε ένα βαθύ σκεύος που κλείνει καλά
  • Περίχυσε με το ροδόνερο και ρίξε την μέντα ψιλοκομμένη από πάνω. Σκέπασε και άφησε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2-3 ώρες
  • Βγάλε από το ψυγείο, πέταξε το ροδόνερο και τα φύλλα, κόψε σε κυβάκια και λιώσε στο μπλέντερ. Συμπλήρωσε το παγωμένο νερό και ανακάτεψε καλά
  • Γύρισε το χυμό σε μπουκάλια, κλείσε καλά και άφησε στο ψυγείο
  • Σέρβιρε με φύλλα μέντας ή μια λεπτή φέτα πεπονιού

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164