Ζεστή, γρήγορη και εύκολα μανιταρόσουπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 8-10 μανιτάρια
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουτ. της σούπας ταμάρι ή σος σόγιας
- Πάπρικα
- 2 κουτ. της σούπας αλεύρι
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μέτρια φωτιά σοτάρεις τα κρεμμύδια με τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο που καίει. Άσε τα υλικά σου μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο.
- Προσθέτεις το ταμάρι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και συνεχίζεις να σοτάρεις για 5 λεπτά ακόμη.
- Ρίχνεις σιγά – σιγά το αλεύρι και ανακατεύεις συνεχώς, ενώ παράλληλα προσθέτεις λίγο – λίγο και τον ζωμό λαχανικών.
- Ανακατεύεις μέχρι να δέσει η σούπα σου και προσθέτεις το γάλα. Αφήνεις για 10 λεπτά ακόμη και σερβίρεις σε 5 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ