Ένα πιάτο που αγαπούν τα fintess girls και θα λατρέψεις κι εσύ!
Θερμίδες: 138/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500γρ. κιμάς γαλοπούλα
- 2κ. σούπας τριμμένα κρεμμύδια
- 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2κ. σούπας μέντα ψιλοκομμένη
- 1/2κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1 μεγάλο αυγό χτυπημένο
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα με ένα πιρούνι.
- Πλάσε 4 μπιφτέκια, τοποθέτησέ τα σε ένα πιάτο και βάλ’τα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
- Ζέστανε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και πρόσθεσε λίγο λάδι.
- Ψήσε τα μπιφτέκια στο τηγάνι, περίπου 6-8 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Βάλε τα μπιφτέκια σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να απορροφήσουν ακόμα και την ελάχιστη ποσότητα λαδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ