Ένα πιάτο που αγαπούν τα fintess girls και θα λατρέψεις κι εσύ!
Θερμίδες: 138/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500γρ. κιμάς γαλοπούλα
- 2κ. σούπας τριμμένα κρεμμύδια
- 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2κ. σούπας μέντα ψιλοκομμένη
- 1/2κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1 μεγάλο αυγό χτυπημένο
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα με ένα πιρούνι.
- Πλάσε 4 μπιφτέκια, τοποθέτησέ τα σε ένα πιάτο και βάλ’τα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
- Ζέστανε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και πρόσθεσε λίγο λάδι.
- Ψήσε τα μπιφτέκια στο τηγάνι, περίπου 6-8 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Βάλε τα μπιφτέκια σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να απορροφήσουν ακόμα και την ελάχιστη ποσότητα λαδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ