Τα ζυμαρικά “παντρεύονται” με το κοτόπουλο και το μπρόκολο και δημιουργούν ένα απίστευτο γεύμα.
Θερμίδες: 284/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 350γρ. ζυμαρικά
- 450γρ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκιές
- 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/4φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο, χωρισμένα
- Αλατοπίπερο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και πρόσθεσε μέσα και το μπρόκολο.
- Πριν σουρώσεις τα ζυμαρικά και το μπρόκολο κράτησε 1/2φλ. νερό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε τον κιμά για 7-8 λεπτά.
- Στην κατσαρόλα που έφτιαξες τα ζυμαρικά πρόσθεσε 1κ. σούπας λάδι και το σκόρδο και σόταρέ τα.
- Πρόσθεσε μέσα τα ζυμαρικά, το μπρόκολο και τον κιμά.
- Στην ίδια κατσαρόλα βάλε την υπόλοιπη 1κ. σούπας λάδι, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά.
- Στην ίδια κατσαρόλα ρίξε το νερό που είχες κρατήσει από τα ζυμαρικά και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ