Οι πεταλουδίτσες θα ανακατευτούν άψογα με τα μανιτάρια και το bacon και την πικάντικη σάλτσα ροκφόρ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ½ κ.σ βούτυρο
- 2 φέτες Bacon
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- ¾ του φλιτζανιού φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
- ¾ του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, Πιπέρι
- 60 γρ. Ροκφόρ
- 120 γρ τοματοχυμό
- 500 γρ farfalle
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βάλε τα ζυμαρικά σου να βράσουν για 8-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν al-dente
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, σόταρε ελαφριά το bacon και το κρεμμύδι στο βούτυρο
- Πρόσθεσε τα μανιτάρια και ψήσε για 2-3 λεπτά ακόμη
- Συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, τον τοματοχυμό και αλατοπιπέρωσε
- Άσε για 5 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε τα ζυμαρικά σου και ανακάτεψε να πάει παντού η σάλτσα
Tip
Μπορείς να βάλεις το φαγητό με παρμεζάνα στο φούρνο για 5 λεπτά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ