Φετουτσίνι με λιαστές ντομάτες

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστή “μακαρονάδα” με μεσογειακά αρώματα και κρεμώδη υφή

Συστατικά

  • 500 gr φετουτσίνι
  • 1 φλ. λεπτοκομμένες λιαστές ντομάτες (όχι σε λάδι)
  • 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κ. σούπας φρέσκο θυμάρι
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
  • 1 φλ. κατσικίσιο τυρί σπασμένο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τρία λεπτά πριν αφαιρέσεις τα ζυμαρικά από τη φωτιά, ρίξε μέσα τις λιαστές ντομάτες.
  • Συνέχισε το βράσιμο μέχρι να γίνουν al dente, σούρωσέ τα και κράτησε ένα φλιτζάνι από το νερό.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι, πρόσθεσε το σκόρδο, το θυμάρι και το μπούκοβο και σοτάρισε μια μισό λεπτό.
  • Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και το κατσικίσιο τυρί και ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσει.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα φετουτσίνι και τις λιαστές ντομάτες, αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε καλά τα υλικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164