Λαχταριστή “μακαρονάδα” με μεσογειακά αρώματα και κρεμώδη υφή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr φετουτσίνι
- 1 φλ. λεπτοκομμένες λιαστές ντομάτες (όχι σε λάδι)
- 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. σούπας φρέσκο θυμάρι
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
- 1 φλ. κατσικίσιο τυρί σπασμένο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τρία λεπτά πριν αφαιρέσεις τα ζυμαρικά από τη φωτιά, ρίξε μέσα τις λιαστές ντομάτες.
- Συνέχισε το βράσιμο μέχρι να γίνουν al dente, σούρωσέ τα και κράτησε ένα φλιτζάνι από το νερό.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι, πρόσθεσε το σκόρδο, το θυμάρι και το μπούκοβο και σοτάρισε μια μισό λεπτό.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και το κατσικίσιο τυρί και ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσει.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι τα φετουτσίνι και τις λιαστές ντομάτες, αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ