Φετουτσίνι με σάλτσα αβοκάντο

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστά ζυμαρικά με κρεμώδη υφή και γήινη γεύση

Συστατικά

  • 50 gr φετουτσίνι
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. ωμός πασατέμπος
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • χυμός από ένα λεμόνι
  • 1/2 κ. γλυκού κύμινο
  • αλάτι, πιπέρι
  • μπούκοβο
  • φύλλα βασιλικού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σούρωσε καλά τα φετουτσίνι και άφησέ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Ρίξε στο μπλέντερ τα αβοκάντο με το ζωμό κοτόπουλου, τον πασατέμπο, το χυμό λεμονιού και το κύμινο και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
  • Αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα και ριξ’ τη πάνω από τα φετουτσίνι, ανακατεύοντας καλά τα υλικά.
  • Σέρβιρε με έξτρα πασατέμπο, μπούκοβο και φρέσκο βασιλικό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164