Λαχταριστά ζυμαρικά με τσιγαριστά σέσκουλα, ζεστή ντομάτα και μπούκοβο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr φετουτσίνι
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 1 μάτσο σέσκουλα κομμένα
- ½ κ. γλυκού αλάτι
- 2 μεγάλες ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 8 κ. σούπας γιαούρτι
- ½ κ. γλυκού μπούκοβο τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε τα σέσκουλα στο τηγάνι με αλάτι και ανακάτεψέ για για δύο λεπτά.
- Σούρωσε τα ζυμαρικά και κράτησε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό.
- Ρίξε τα ζυμαρικά στο τηγάνι μαζί με τις ντομάτες, το γιαούρτι και το μπούκοβο και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε και λίγο από το βραστό νερό για να ανακατευτούν καλύτερα τα υλικά και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ