Όταν έχεις τα κατάλληλα υλικά μπορείς να μετατρέψεις την κουζίνα σου στο καλύτερο ιταλικό εστιατόριο. Φρέσκα υλικά και νόστιμα μακαρόνια ολικής άλεσης θα κάνουν τη διαφορά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. Barilla Fusilli Ολικής Αλέσεως
- 1 μελιτζάνα, σε μικρούς κύβους
- ½ ματσάκι ντοματίνια, σε φέτες
- 1 βάζο σάλτσα Ricotta Barilla
- 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό, κομμένο
- 50 γρ. Grana Padano, τριμμένο
- 1 μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτούς κύβους
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάζετε το νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα
- Όταν το νερό βράσει, προσθέτετε το αλάτι (7γρ. για κάθε λίτρο νερού), ρίχνετε τα Barilla Fusilli Ολικής Αλέσεως και ανακατεύετε
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε λίγο λάδι και όταν το λάδι ζεσταθεί, προσθέτετε τις μελιτζάνες, τις μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτετε τα ντοματίνια
- Τέλος, προσθέτετε τη σάλτσα Ricotta της Barilla και αφήνετε να σιγοβράσει
- Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με τη σάλτσα για 2 λεπτά
- Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τα κομμένα φύλλα βασιλικού και τα ιταλικά τυριά Grana Padano και mozzarella
- Αφήνετε τη mozzarella να λιώσει, περιχύνετε τα ζυμαρικά με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και σερβίρετε αμέσως
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ