Gnocchi στο φούρνο

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τραγανά νιόκι με λαχανικά και βότανα στο φούρνο

Συστατικά

  • 500 gr gnocchi (νιόκι)
  • 2 χρωματιστές πιπεριές
  • 500 gr ντοματίνια
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κ. γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας φρέσκος βασιλικός
  • τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
  • Βάλε τα gnocchi, τις πιπεριές κομμένες σε καρέ, τα ντοματίνια ολόκληρα, το κρεμμύδι σε καρέ, το σκόρδο λιωμένο, το δενδρολίβανο ψιλοκομμένο, το αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε το λάδι και προσεκτικά ανακάτεψε τα υλικά.
  • Άπλωσε το μείγμα στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για περίπου 20 λεπτά.
  • Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα, ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164