Καλοκαιρινή και δροσερή συνταγή με ζυμαρικά και πιπεριές. Η νόστιμη καβουρόψυχα θα δώσει εξωτική γεύση στο φαγητό σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια ζυμαρικά μικρά (φαρφάλες ή βίδες)
- 1 πακέτο καβουρόψιχα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μάνγκο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 καυτερή πιπεριά
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 3 κ.σ. χυμό lime
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. μέλι
- 1/2 κ. γλ. κίμινο
- 1/2 κ. γλ. τζίντζερ
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευαδίας σε αλατισμένο νερό. Φρόντισε να μείνουν al dente
- Βάλε τα βρασμένα ζυμαρικά με την καβουρόψιχα, την πιπεριά σε ροδέλες, το μάνγκο, το κόλιανδρο και τις καυτερές πιπεριές σε ένα μπόλ
- Παράλληλα ανακάτεψε το χυμό λεμονιού και lime, το ελαιόλαδο, το μέλι, το κύμινο και το τζίντζερ και ανακάτεψε. Αλατπιπέρωσε
- Περίχυσε το μπολ με τα υλικά σου με το dressing και άφησε στο ψυγείο για μία ώρα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ