Ζυμαρικά με μεσογεικά αρώματα, λιαστές ντομάτες και κατσικίσιο τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλ. ζυμαρικό κοχυλάκι
- 8 φλ. μεικτή ρόκα, αντίδια και σπανάκι
- 6 κ. σούπας λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 4 κ. σούπας κατσικίσιο τυρί τριμμένο
- 8 κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε το κοχυλάκι και κράτησε μισή κούπα από το βραστό νερό.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα χορταρικά με τις λιαστές ντομάτες, το κατσικίσιο τυρί και την παρμεζάνα.
- Πρόσθεσε στο μπολ τα ζεστά ζυμαρικά και το βραστό νερό και ανακάτεψε καλά.
- Αλατοπιπέρωσε τα υλικά και σέρβιρε με έξτρα τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ