Λαχταριστά κρεμώδη ζυμαρικά με τυρί, μπρόκολο και πανσέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr ζυμαρικά κοχυλάκι
- 140 gr γάλα εβαπορέ
- 1 αυγό
- 1 κ. γλυκού σκόνη μουστάρδας
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κ. γλυκού πιπέρι
- 340 gr λευκό cheddar τριμμένο
- 2 κ. γλυκού corn flour
- 1 1/2 κ. γλυκού χυμός λεμονιού
- 1 1/2 φλ. φουντίτσες μπρόκολου
- 1/2 φλ. ψημένη πανσέτα σε κύβους
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σούρωσέ τα και κράτησε τρεις κουταλιές από το βραστό νερό.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ανακάτεψε το γάλα, το βραστό νερό, το αυγό, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και ζέστανε τα υλικά σε μεσαία φωτιά για δύο λεπτά.
- Σε ε΄να μπολ ανακάτεψε το cheddar με το corn flour και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξε σιγά- σιγά το μείγμα τυριού στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μόλις ετοιμαστεί η σάλτσα ρίξε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά, το μπρόκολο κομμένο σε μικρές μπουκιές και την ψιλοκομμένη πανσέτα και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ