Μία φρέσκια συνταγή με αρώματα Ελλάδας για γνήσιους μακαρονάδες! Γιατί είμαστε μακαρονάδες! Καλή απόλαυση…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500γρ Melissa Ολικής Αλέσεως λινγκουίνι
- 300γρ ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι (ξαλμυρισμένες)
- 300γρ φέτα κομμένη σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
- 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ κιλό φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
- 1 κουτ. σούπας πελτέ
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- ½ φλ. του τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Τυρί τριμμένο της επιλογής σας για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- Λίγο βούτυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε για 3’ το σκόρδο με το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζ. νερό, αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20’ και αν πιει τα υγρά του προσθέτουμε λίγο νερό.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φέτα και τις ελιές 5’ πριν βγάλουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.
- Έχουμε βράσει τα ζυμαρικά Melissa σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε προσθέτουμε λίγο βούτυρο ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Tip
Αντί για λιγκουίνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σπαγγέτι Melissa ολικής αλέσεως!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ