Λιγκουίνι Melissa Ολικής Αλέσεως με φέτα και ελιές

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μία φρέσκια συνταγή με αρώματα Ελλάδας για γνήσιους μακαρονάδες! Γιατί είμαστε μακαρονάδες! Καλή απόλαυση…

Συστατικά

  • 500γρ Melissa Ολικής Αλέσεως λινγκουίνι
  • 300γρ ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι (ξαλμυρισμένες)
  • 300γρ φέτα κομμένη σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
  • 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ κιλό φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
  • 1 κουτ. σούπας πελτέ
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • ½ φλ. του τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Τυρί τριμμένο της επιλογής σας για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
  • Λίγο βούτυρο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε για 3’ το σκόρδο με το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζ. νερό, αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20’ και αν πιει τα υγρά του προσθέτουμε λίγο νερό.
  • Προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φέτα και τις ελιές 5’ πριν βγάλουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.
  • Έχουμε βράσει τα ζυμαρικά Melissa σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε προσθέτουμε λίγο βούτυρο ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
  • Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.

Tip

Αντί για λιγκουίνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σπαγγέτι Melissa ολικής αλέσεως!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164