Η Barilla σου λύνει τα χέρια και έτσι κι εσύ δεν χρειάζεται παρά να προσθέσεις τα υπόλοιπα φρέσκα υλικά. Γαρίδες και φασολάκια σε λεπτό linguini θα κάνουν το πιάτο σου πεντανόστιμο…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ. Barilla Linguine
- 200 γρ. Barilla Pesto alla Genovese
- 10 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
- 80 γρ. φασολάκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθαρίζετε τα φασολάκια και τα βράζετε μαζί με τα Linguine
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε τις γαρίδες κομμένες στα δύο και τις τηγανίζετε για 3 λεπτά
- Βάζετε το Pesto alla Genovese Barilla σε ένα μπολ, προσθέτετε τα υλικά και λίγο από το νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύετε καλά
- Σερβίρετε ζεστό ή κρύο
Tip
Τα πάντα γύρω από το πέστο... Για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη! Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ