Λαχταριστό αμερικανικό πιάτο ελαφρώς… εξευρωπαϊσμένο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ελαιόλαδο
- 6 φέτες μπέικον
- 3 κ. σούπας βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλ. αλεύρι
- 1 λίτρο γάλα
- 1/4 φλ. μουστάρδα
- 1 πακέτο “κοχυλάκι”
- 2 φλ. cheddar
- 2 φλ. μετσοβόνε
- 1 φλ. παρμεζάνα
- tabasco, αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε λάδι σε ένα τηγάνι και ψήσε το μπέικον κομμένο σε καρεδάκια.
- Μόλις ξεροψηθεί, αφαίρεσέ το και στο τηγάνι ρίξε το βούτυρο και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
- Πρόσθεσε το αλεύρι να καβουρδιστεί και μετά ρίξε στο τηγάνι και το γάλα, τη μουστάρδα, δυο σταγόνες tabasco και αλάτι, χαμήλωσε τη φωτιά και ανακάτεψε όσο βράζει για οκτώ λεπτά.
- Βράσε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για δύο λεπτά λιγότερο από ό,τι λένε οι οδηγίες της συσκευασίας.
- Βάλε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά τα τρία τυριά και την κρέμα και ανακάτεψε καλά.
- Τέλος, πρόσθεσε και το μπέικον και σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ