Ζουμερό πιάτο με ζυμαρικά, cheddar και ψιλοκομμένο μπρόκολο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr κοχυλάκι
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας αλεύρι γοχ
- 1 1/3 φλ. γάλα
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- αλάτι, πιπέρι
- 3 φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο
- 170 gr cheddar τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σούρωσέ τα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρισε το κρεμμύδι με το σκόρδο για περίπου δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε το αλεύρι και καβούρδισέ το για ένα λεπτό και άρχισε να προσθέτεις σιγά-σιγά το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα.
- Ανακάτεψε για περίπου τέσσερα λεπτά και αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα.
- Ανακάτεψε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, το μπρόκολο και το cheddar για περίπου τρία λεπτά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ