Η μακαρονάδα με κιμά είναι ένα πιάτο που λατρεύουν όλοι. Εσύ γνωρίζεις να το ετοιμάσεις; Δες τι θα χρειαστείς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
- 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
- 1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 ποτηράκι του κρασιου λευκό κρασί
- Αλάτι, Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα
- 500 γρ. σπαγγέτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι για να βράσεις τα μακαρόνια σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάλε το ελαιόλαδο να κάψει
- Σόταρε το κρεμμύδι να γυαλίσει και πρόσθεσε τον κιμά
- Συνέχισε να ανακατεύεις ζωηρά μέχρι να καβουρδιστεί ο κιμάς σου και να πάρει ανοιχτό χρώμα, λευκό χρώμα
- Σβήσε τον κιμά σου με το κρασί και άφησε λίγο το αλκοόλ του να σωθεί
- Πρόσθεσε το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι (αν δεις τη σάλτσα πολύ πυκνή) και άσε τη σάλτσα σου να πάρει βράση
- Χαμήλωσε τη φωτιά και ρίξε τη ντομάτα σε κυβάκια, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σκέπασε το σκεύος
- Άσε τη σάλτσα να δέσει μερικά λεπτά και σέρβιρε
Tip
Mπορείς αντί για μαϊντανό να βάλεις βασιλικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ