Χωρίς βαριά σάλτσα και πολλά υλικά, θα ετοιμάσεις μια ελαφριά μακαρονάδα με σαφείς επιρροές από την μεσογειακή κουζίνα…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 160 γρ ζυμαρικά πέννες
- 120 γρ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 150 γρ ψιλοκομμένη γλυκιά κόκκινη πιπεριά
- 150 γρ ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- ¼ του φλιτζανιού ελιές ροδέλες (χωρίς το κουκούτσι)
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι Καγιέν
- ¼ του φλιτζανιού νερό
- 75 γρ τριμμένη φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία
- Σε αντικολλητικό σκεύος σόταρε τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Πρόσθεσε και το σκόρδο και σόταρε για λίγο ακόμη
- Συνέχισε με τις πιπεριές και μαγείρεψε για 2 με 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά σου
- Πρόσθεσε τις ελιές, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι καγιέν.
- Συμπλήρωσε με το νερό. Άφησε τη σάλτσα σου να πάρει βράση
- Στράγγιξε τα μακαρόνια και ρίξτα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Κατέβασε από τη φωτιά
- Πρόσθεσε το τυρί και σέρβιρε αμέσως
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ