Λαχταριστά ζυμαρικά με μεξικάνικη χροιά και κοτόπουλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 gr κόκκινα φασόλια
- 400 gr καλαμπόκι
- 1 φλ. πιπεριά
- 1 1/2 φλ. ξεψαχνισμένο κοτόπουλο
- 280 gr ψιλοκομμένη ντομάτα
- 280 gr ελαφριά σάλτσα εντσιλάδα
- 2 φλ. ζυμαρικό κοχυλάκι
- 2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 2-3 κ. σούπας μείγμα μεξικάνικων μπαχαρικών
- 3/4 φλ. cheddar
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σούρωσε τα φασόλια και το καλαμπόκι από το νερό της συσκευασίας τους.
- Ψιλόκοψε την πιπεριά και ξεψάχνισε το βρασμένο κοτόπουλο.
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά ανακάτεψε την ντομάτα με τη σάλτσα εντσιλάδα, τα ζυμαρικά και το ζωμό.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός χαμήλωσε τη θερμοκρασία στη μέση και πρόσθεσε τα φασόλια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και το μείγμα μπαχαρικών και αλατοπίπερο.
- Χαμήλωσε εντελώς τη θερμοκρασία, κάλυψε με καπάκι και βράσε σε χαμηλή φωτιά για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να βράσει το ζυμαρικό.
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο και το cheddar και ανακάτεψε καλά.
- Σέρβιρε με έξτρα τυρί, ψιλοκομμένο κόλιανδρο, χυμό lime, φρέσκο κρεμμυδάκι ή ό,τι άλλο σε εμπνέει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ