Pasta Primavera

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Φρέσκα λαχανικά, φαρφάλε και αγνά υλικά θα κάνουν τη μακαρονάδα υπέροχη και απολαυστική. Αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, ελαιόλαδο και λίγες θερμίδες είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας!

Θερμίδες 240

Συστατικά

  • 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένσε σε λεπτές λωρίδες
  • 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 1 κ.σ. μπαχαρικά Italian Herbs
  • 500 γρ. μακαρίνια φαρφάλε
  • 15 ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλιτζάνη τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και άπλωσε τα λαχανικά σου. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μπαχαρικά και ράντισε με ελαιόλαδο
  • Βάλε το ταψάκι στο γκριλ του φούρνου να μαλακώσουν τα καρότα και γενικά να πάρουν χρώμα τα λαχανικά. Θα σου πάρει περίπου 20 λεπτά
  • Στο μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σου σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φρόντισε να τα βγάλεις από τη φωτιά όσο κρατάνε ακόμη και είναι αλντέντε
  • Στράγγιξε και κράτησε μαζί με τα μακαρόνια και 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν
  • Ανακάτεψε τα μακαρόνια με τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα ντοματάκια και αρκετό από το νερό των μακαρονιών για να νοτίσει όλο το μπολ
  • Αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε με παρμεζάνα

Tip

Μην ρίξεις αλάτι στο νερό πριν αρχίσει να κοχλάζει! Θα καθυστερήσει τον βρασμό...

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164