Φρέσκα λαχανικά, φαρφάλε και αγνά υλικά θα κάνουν τη μακαρονάδα υπέροχη και απολαυστική. Αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, ελαιόλαδο και λίγες θερμίδες είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας!
Θερμίδες 240
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένσε σε λεπτές λωρίδες
- 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Αλάτι, Πιπέρι
- 1 κ.σ. μπαχαρικά Italian Herbs
- 500 γρ. μακαρίνια φαρφάλε
- 15 ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
- 1/2 φλιτζάνη τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και άπλωσε τα λαχανικά σου. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μπαχαρικά και ράντισε με ελαιόλαδο
- Βάλε το ταψάκι στο γκριλ του φούρνου να μαλακώσουν τα καρότα και γενικά να πάρουν χρώμα τα λαχανικά. Θα σου πάρει περίπου 20 λεπτά
- Στο μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σου σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φρόντισε να τα βγάλεις από τη φωτιά όσο κρατάνε ακόμη και είναι αλντέντε
- Στράγγιξε και κράτησε μαζί με τα μακαρόνια και 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν
- Ανακάτεψε τα μακαρόνια με τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα ντοματάκια και αρκετό από το νερό των μακαρονιών για να νοτίσει όλο το μπολ
- Αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε με παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ