Έντονη γεύση από κόκκινη πιπεριά ντύνει υπέροχα τα ζυμαρικά σου! Δοκίμασε να φτιάξεις μια συνταγή που δεν έχει καθόλου ντομάτα, είναι όμως εξίσου νόστιμη και απολαυστική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Eλαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 κόκκινες γλυκιές πιπεριές σε φετούλες
- Αλάτι, Πάπρικα, Πιπέρι
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψημμένες στο γκριλ
- 120ml γάλα
- 200 γρ. φέτρα τριμμμένη
- 500 γρ. ζυμαρικά πέννες
- 10 ελιές Καλαμών
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε τα κρεµµύδια και τις ωµές πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπέρωσε
- Στη συνέχεια πρόσθεσε τις ψητές πιπεριές, αφού αφαιρέσεις τη φλούδα τους, νεράκι (περίπου 1/2 λίτρο) και το γάλα και αφήνουμε στη φωτιά λίγο ακόμη να μαλακώσουν τελείως οι πιπεριές. Στο τέλος πρόσθεσε πάπρικα. Γύρισε όλο το μείγμα σε ένα μπλέντερ μαζί με τη φέτα και λιώσε να πάρεις ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ετοίμασε τώρα τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σούρωσε και ανακάτεψε μαζί με τη σάλτσα πιπεριάς
- Ρίξε και τις ελιές Καλαμών και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ