Το πέστο είναι ένα είδος κρύας και πράσινης σάλτσας που μπορεί να προκύψει από διάφορα φυτά. Εδώ λοιπόν την φτιάχνουμε με φρέσκο αρωματικό κάρδαμο!
Θερμίδες 180
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 1/3 του φλιτζανιού καρύδια
- 100 γρ. κάρδαμο πλυμμένο και στραγγιστό
- 1 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 πακέτο σπαγγέτι (250γρ.)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και άφησε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
- Βάλε το σκόρδο, τα καρύδια, το κάρδαμο και την παρμεζάνα, μαζί με τη μαγιονέζα σε ένα πολυμίξερ και ανακάτεψε να λιώσει
- Σέρβιρε με λίγη ακόμη τριμμένη παρμεζάνα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ