Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική. Δοκίμασε να συνδυάσεις το μήλο με το καπνιστό λουκάνικο σε μια ιδιαίτερη μακαρονάδα που θα πείσει και την πιο απαιτητική pasta lover!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια ριγκατόνι
- 230 γρ. καπνιστό λουκάνικο κομμένο στη μέση και σε μικρά κομμάτια
- 680 γρ. μήλα Γκόλντεν, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλιτζάνι τυρί Γκοργκοντζόλα ή άλλο blue cheese θρυμματισμένο
- Φρέσκο βασιλικό για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά και σούρωσέ τα. Άφησέ τα στην άκρη.
- Στην ίδια κατσαρόλα βάλτε το λουκάνικο και μαγείρεψέ το μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Πρόσθεσε τα μήλα και ανακάτεψε μέχρι να ροδίσουν και τα μήλα, περίπου 5 με 7 λεπτά.
- Πρόσθεσε ζυμαρικά, την κρέμα γάλακτος και το τυρί μέχρι ζεσταθούν καλά.
- Σέρβιρε με φύλλα βασιλικού.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ