Το πόσο ταιριάζει ο σολομός με τα ζυμαρικά το γνωρίζεις. Και με το τυρί κρέμα. Εμείς το σερβίρουμε σε μια δροσερή σαλάτα με γιαούρτι και τυρί κρέμα, αλλά και τηγανιτή κάπαρη.
350 Θερμίδες/Το πιάτο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400γρ. πένες
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα
- 4-5 φέτες καπνιστό σολομό
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο φρέσκο άνηθο
- 2 κ.γ. κάπαρη
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε νερό να βράσει, αλάτισε και ετοίμασε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σούρωσε και πέρασε κάτω από κρύο νερό. Άφησε να στραγγίξουν καλά.
- Σε αντικολλητικό σκεύος βάλε ελάχιστο ελαιόλαδο. Ξέπλυνε καλά την κάπαρη και πρόσθεσέ τη στο λάδι να σοταριστεί για τρία με τέσσερα λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανάμειξε 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και το χυμό λεμόνι και ανακάτεψε.
- Βάλε στη σαλατιέρα τα ζυμαρικά, το σολομό κομμένο σε μπουκίτσες και περίχυσε με την σος γιαουρτιού. Πασπάλισε με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και τέλος πρόσθεσε την κάπαρη.
- Σέρβιρε τη σαλάτα σου κρύα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ